Mind a(z) 5 találat megjelenítve

-28%

Farost 3D falpanel

CLOE 3D Falpanel

14475 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%
Elfogyott

Farost 3D falpanel

FAYE 3D Falpanel

14475 Ft ÁFA-t tartalmazza

Farost 3D falpanel

JADE 3D Falpanel

18383 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%

Farost 3D falpanel

JESS 3D Falpanel

14475 Ft ÁFA-t tartalmazza
-28%

Farost 3D falpanel

NIKI 3D Falpanel

14475 Ft ÁFA-t tartalmazza

Farost 3D Falpanel

farost 3D falpanel nagyon masszív termék, mivel alap vastagsága 3mm. 50x50cm méretben kapható, gyorsan telepíthető, környezetbarát, hő és hangszigetelő. Kopásállósága, sérülésállósága kiváló, ezért bátran használható várótermekben, nagyobb forgalmú helyiségekben is. Szerelése egyszerű, házilag megoldható, a paneleket ragasztóval rögzítjük a falhoz. Az illesztések tökéletesen eldolgozhatók, bátran csiszolható, bármilyen színre festhető.

Fontosabb jellemzők:

-Környezetbarát, -Hangszigetelő, -Tűz és vízálló, -Puha és formatartó, -Könnyen hajlítható, -Könnyen vágható, -Könnyű telepíteni, -Többször felhasználható

Ezért fogod imádni a 3D falpanelt:

  • igen látványos dekorációs falfelület, melyre mindenki felfigyel
  • díszítő funkcióján túl térelválasztóként is hasznosíthatod
  • feldobja a kis-,és nagyobb belterű helyiségeidet is
  • a hagyományos falfelújítási technikákkal szemben nagyon izgalmas megoldás
  • felújíthatod vele a régi falad, és falvédő helyett is használhatod

Miért mi?

Ha szeretnéd megújítani az otthonodat és nem akarsz vagyonokat költeni lakberendezőre, kiváló megoldás a 3d falburkolat beszerzése. Nem csak egy látványos dekorációs felület kaphatsz, de egy igazán hosszútávú megoldásban lesz részed, amely az évek során csak egyre nemesebb lesz. Többféle méretben és színben kapható, ráadásul akril festékkel tulajdonképpen bármilyen színvilágot létre tudsz hozni. Légy a lakberendezés sztárja a kiváló minőségű paneljeink segítségével. Ha pedig bármilyen segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Teremts otthont, teremts stílust, teremts hangulatot. Paneljeink egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek. A lakberendezés soha sem volt ennyire egyszerű. Ráadásul nálunk garanciát is kapsz a termékre, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rád ragadna, ha mégsem tetszik élőben. Felrakása könnyen megoldható a nálunk kapható ragasztó segítségével. Minőség kedvező áron. Ez a Gipsz Jakab.

Legújabb fejlesztésünk a gipsz falpanel keretein belül, már nem csak a színeket, de a panelek mintázatát is teljes mértékben személyre szabhatod. Keress minket és segítünk neked megtalálni a tökéletes mintát, amely passzol az otthonod hangulatához!