Egy termék se felelt meg a keresésnek.

A Polisztirol falpanel

A polisztirol falpanel segítségével megreformálhatod az otthonod megjelenését.

Mintha csak a luxuskanapéd költözne fel a falra. Ugyan miért ne öltöztethetnéd fel a falad a Cushion polisztirol 3D falpanelbe. A Polisztirol panel nem csak modern, de egyúttal könnyen kezelhető is. Hő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Akárcsak a többi 3d falpanel esetében a polisztirol paneleket is használhatod stílusos térválasztóként. Súlya nagyon könnyű és természetesen környezetbarát megoldást nyújt a dekoráció terén.

Fontosabb jellemzők:

-Környezetbarát, -Hangszigetelő, -Tűz és vízálló, -Puha és formatartó, -Könnyen hajlítható, -Könnyen vágható, -Könnyű telepíteni, -Többször felhasználható

Ezért fogod imádni a 3D falpanelt:

  • igen látványos dekorációs falfelület, melyre mindenki felfigyel
  • díszítő funkcióján túl térelválasztóként is hasznosíthatod
  • feldobja a kis-,és nagyobb belterű helyiségeidet is
  • a hagyományos falfelújítási technikákkal szemben nagyon izgalmas megoldás
  • felújíthatod vele a régi falad, és falvédő helyett is használhatod

Miért mi?

Ha szeretnéd megújítani az otthonodat és nem akarsz vagyonokat költeni lakberendezőre, kiváló megoldás a 3d falburkolat beszerzése. Nem csak egy látványos dekorációs felület kaphatsz, de egy igazán hosszútávú megoldásban lesz részed, amely az évek során csak egyre nemesebb lesz. Többféle méretben és színben kapható, ráadásul akril festékkel tulajdonképpen bármilyen színvilágot létre tudsz hozni.

Légy a lakberendezés sztárja a kiváló minőségű paneljeink segítségével. Ha pedig bármilyen segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Teremts otthont, teremts stílust, teremts hangulatot. Paneljeink egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek. A lakberendezés soha sem volt ennyire egyszerű. Ráadásul nálunk garanciát is kapsz a termékre, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rád ragadna, ha mégsem tetszik élőben. Felrakása könnyen megoldható a nálunk kapható ragasztó segítségével. Minőség kedvező áron. Ez a Gipsz Jakab.

Legújabb fejlesztésünk a gipsz falpanel keretein belül, már nem csak a színeket, de a panelek mintázatát is teljes mértékben személyre szabhatod. Keress minket és segítünk neked megtalálni a tökéletes mintát, amely passzol az otthonod hangulatához!