Mind a(z) 18 találat megjelenítve

A Parafa 3D falpanel

A parafa 3d falpanel segítségével megreformálhatod az otthonod enteriőrjének megjelenését.

Miért parafa?

A parafa az egyik legismertebb természetes nyersanyag, amely nagyon könnyű és rugalmas. Antisztatikus, így nem vonzza a port. A parafa jó hő-, hang- és rezgésszigetelő is.
Ezenkívül megújuló anyag, amely újrahasznosítható és biológiailag lebomló.

A parafa kiváló hő-hangszigetelő és rezgéscsillapító tulajdonságokkal bír. Akinek már van parafa padlója, vagy falburkolata, az tudja, hogy egy igen meleg burkolattal rendelkezik. A parafa olyan jól szigetel, hogy nem viszi el a láb, vagy a kéz melegét. Ez a tulajdonsága egy különleges sejtszerkezetnek köszönhető, mivel a parafa tele van levegővel.

Pl. egy parafa dugóban közel 70 millió kis sejt sűrűsödik össze. Kisgyerekek mellé kiemelten ajánljuk a parafa padlókat és falburkolatokat, mert nem számít, ha mezítláb mászkál és akár le is ülhet a felületre.

A szobafalak hidegét is elveszi a parafa. (lásd. pl. szigeteletlen házak, panel lakások északi falai….) Használatával tehát nem a hideg sugárzik a falról, hanem a parafa melege. Az agglomerált (ipari) parafát pl. remekül lehet festeni és tapétázni, valamint számtalan dekoratív és színes felülettel is kapható.

Fontosabb jellemzők:

-Környezetbarát, -Hangszigetelő, -Tűz és vízálló, -Puha és formatartó, -Könnyen hajlítható, -Könnyen vágható, -Könnyű telepíteni, -Többször felhasználható

Ezért fogod imádni a 3D falpanelt:

  • igen látványos dekorációs falfelület, melyre mindenki felfigyel
  • díszítő funkcióján túl térelválasztóként is hasznosíthatod
  • feldobja a kis-,és nagyobb belterű helyiségeidet is
  • a hagyományos falfelújítási technikákkal szemben nagyon izgalmas megoldás
  • felújíthatod vele a régi falad, és falvédő helyett is használhatod

Miért mi?

Ha szeretnéd megújítani az otthonodat és nem akarsz vagyonokat költeni lakberendezőre, kiváló megoldás a 3d falburkolat beszerzése. Nem csak egy látványos dekorációs felület kaphatsz, de egy igazán hosszútávú megoldásban lesz részed, amely az évek során csak egyre nemesebb lesz. Többféle méretben és színben kapható, ráadásul akril festékkel tulajdonképpen bármilyen színvilágot létre tudsz hozni.

Légy a lakberendezés sztárja a kiváló minőségű paneljeink segítségével. Ha pedig bármilyen segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Teremts otthont, teremts stílust, teremts hangulatot. Paneljeink egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek. A lakberendezés soha sem volt ennyire egyszerű. Ráadásul nálunk garanciát is kapsz a termékre, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rád ragadna, ha mégsem tetszik élőben. Felrakása könnyen megoldható a nálunk kapható ragasztó segítségével. Minőség kedvező áron. Ez a Gipsz Jakab.

Legújabb fejlesztésünk a gipsz falpanel keretein belül, már nem csak a színeket, de a panelek mintázatát is teljes mértékben személyre szabhatod. Keress minket és segítünk neked megtalálni a tökéletes mintát, amely passzol az otthonod hangulatához!