Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A Deluxe 3D falpanelekről

A Deluxe a legújabb falpanel-design sorozat. A klasszikus falpanellel ellentétben a NORM sorozat teljesen új falterveket kínál, viszonylag kis méretének és moduláris felépítésének köszönhetően.

A sorozat hatszögletű részeit különböző szögű felületek jellemzik, így különböző árnyék játékokat hoznak létre. Ez különféle megjelenést eredményez az egyes modulok csatolásától függően.

Az alkatrészek megfordítása számos fény / árnyékhatást eredményez, amelyekkel kifinomult képeket és grafikákat készíthet. A sorozat moduljai fényes vagy matt kivitelben és sok különböző színben és felületen kaphatók. Rugalmas és könnyen változtatható a falakon.

A sorozattal olyan 3D paneleket kínálunk, amelyekkel számos tervezési koncepció megvalósítható. Így még a kihívásokkal teli 3D-s faltervek is megvalósíthatók nagy hatással a funkcionális mintázatokkal, szerkezetekkel és színekkel rendelkező szobákban. A könnyen telepíthető moduláris rendszerben a legkülönbözőbb felhasználási formában, igazán egyedi fali minták hozhatók létre – így például vállalati emblémákat lehet tervezni az irodákba, üzlethelyiségekbe vagy tárgyalókba a lenyűgöző 3D hatásokkal.

 

Az egyszerű összeszerelési koncepció lehetővé teszi az alakzatok és formatervezés későbbi megváltoztatását is. Még az áthelyezésekor is, a NORM eltávolítható vagy szétszerelhető maradék nélkül az alépítménnyel és az új helyre újratelepíthető – a helyi viszonyokhoz igazítva.

Ezáltal a NORM ideális megoldást kínál az innovatív szoba- és faltervezéshez. Egyszerű telepítés ragasztás, vakolás vagy töltés nélkül! A szerelés csak három lépésben valósul meg: 1 – Az alépítmény előkészítése 2 – az alépítmény rögzítése 3 – a 3D-s fali modulok csatlakoztatása A fal előkészítése. A hatszögletű modulalapok rögzítése a falra ragasztással vagy csavarozással. Végül, a látható NORM modulok a vázszerkezeten a kívánt helyre kerülnek, mint egy kirakós játékban. A Deluxe falpanel véget vet az unalmas falaknak!