1–21 termék, összesen 167 db

172692 Ft ÁFA-t tartalmazza
154560 Ft ÁFA-t tartalmazza
110400 Ft ÁFA-t tartalmazza
-25%
40000 Ft 30000 Ft ÁFA-t tartalmazza
172530 Ft ÁFA-t tartalmazza
-25%
40000 Ft 30000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-18%
60000 Ft 49000 Ft ÁFA-t tartalmazza
174432 Ft ÁFA-t tartalmazza
172692 Ft ÁFA-t tartalmazza
-18%
60000 Ft 49000 Ft ÁFA-t tartalmazza
-18%
60000 Ft 49000 Ft ÁFA-t tartalmazza

A 3D falpanel

A 3d falpanel a leginnovatívabb burkolatok! Miért? Mert, egyszerre dekor elemekként is funkcionálhatnak, mindazonáltal kiváló hő-, illetve hangszigetelők. A 3D falpanel, mivel rendkívül jól variálható, kiválóan alkalmas rá, hogy megreformáljuk a belső építészetet a segítségével. A variációk tárháza gyakorlatilag végtelen. Mivel könnyen és egyszerűen akár szakember segítsége nélkül is felhelyezhető igen közkedvelt megoldássá nőtte ki magát a dekoráció világában.

alt: bőr falpanel, faldekoráció, belsőépítészet, lakberendezés, falpanel, 3d falpanel

3D falpanelek új színt hoztak az otthon dekoráció és a belsőépítészet világába. Forradalmian új technológiának köszönhetően környezetbarát, modern és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Mi az oka a panelek térhódításának ebben a szektorban? Miért érdemes más dekorációs megoldással szemben a 3D falpanel mellett letenni a voksunkat? Miből készülnek és milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek a stílusos dekorációs megjelenésen túl? Cikkünkben a 3D falpanelekkel fogunk foglalkozni. Többféle méretben és színben megtalálhatóak ezek a kiváló minőségű dekorációk, melyek minden otthont meseszéppé varázsolnak. A felrakása is rendkívül egyszerű, nem igényli szakember segítségét. Rendeld meg most az új falpanelt és emeld új szintre az otthonod dekorációját.

Kiválóan alkalmas a szűk terek dekorációjának díszítésére.

Fontosabb jellemzők:

-Környezetbarát, -Hangszigetelő, -Tűz és vízálló, -Puha és formatartó, -Könnyen hajlítható, -Könnyen vágható, -Könnyű telepíteni, -Többször felhasználható

Ezért fogod imádni a 3D falpanelt:

  • igen látványos dekorációs falfelület, melyre mindenki felfigyel
  • díszítő funkcióján túl térelválasztóként is hasznosíthatod
  • feldobja a kis-,és nagyobb belterű helyiségeidet is
  • a hagyományos falfelújítási technikákkal szemben nagyon izgalmas megoldás
  • felújíthatod vele a régi falad, és falvédő helyett is használhatod

Ha szeretnéd megújítani az otthonodat és nem akarsz vagyonokat költeni lakberendezőre, kiváló megoldás a 3d falburkolat beszerzése. Nem csak egy látványos dekorációs felület kaphatsz, de egy igazán hosszútávú megoldásban lesz részed, amely az évek során csak egyre nemesebb lesz. Többféle méretben és színben kapható, ráadásul akril festékkel tulajdonképpen bármilyen színvilágot létre tudsz hozni. Légy a lakberendezés sztárja a kiváló minőségű paneljeink segítségével. Ha pedig bármilyen segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.