A 3D falpanel víziója

A 3D falpanelek új színt hoztak az otthon dekoráció és a belsőépítészet világába. Forradalmian új technológiának köszönhetően környezetbarát, modern és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Mi az oka a panelek térhódításának ebben a szektorban? Miért érdemes más dekorációs megoldással szemben a 3D falpanel mellett letenni a voksunkat? Miből készülnek és milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek a stílusos dekorációs megjelenésen túl? Cikkünkben a 3D falpanelekkel fogunk foglalkozni.

Bárhol alkalmazható

A 3D falpanelek felhasználásának lehetőségei szinte korlátlanok. Annyi minta és elrendezés közül tudunk választani, hogy az otthonunk gyakorlatilag bármely helyiségében fel tudjuk használni. Akár a fürdőben, akár a nappaliban vagy a konyhában szeretnénk megreformálni a dekorációt, biztosan fogunk megfelelő panelt találni. A fiatalos modern stíluson át a klasszikus megjelenésig egy olyan széles skálán válogathatunk, amely rendkívül ritka a dekoráció terén. Ráadásul a panelek különböző variálásával mi magunk alkothatunk olyan egyedi elrendezéseket, amelyekkel nem találkozhatunk akárhol. Nem meglepő, hogy a designerek és lakberendezők egyik kedvenc játékszere ez a különleges dekorációs alternatíva.

Környezetbarát

Nem tudjuk, és nem is szabad megkerülni a környezetbarát megoldásokat az otthon dekoráció terén sem. Ezek a panelek természetes anyagokból készültek és nem csak kímélik, óvják környezetünket, de bearanyozzák a lakásunk hangulatát is. Teljes mértékben újrahasznosítható és anti-allergén termékek, amelyek korlátlan lehetőséget hordoznak magukban.

Walnut 3d falpanel
Walnut 3d falpanel

Könnyen telepíthető

Nagyon fontos szempont a dekoráció esetében, hogy ha nem is egyedül, de szakember segítségével könnyen és gyorsan installálható legyen. A 3D falpanelek esetében biztosan nem lesz ezzel problémánk, hiszen otthon mi is könnyedén felszerelhetjük a kívánt falfelületre. A hozzá tartozó ragasztó segítségével néhány óra alatt elkészülhetünk, szemben más, hosszan tartó és problémásan munkálható dekorációval szemben. Fontos előny azoknak, akik szívesebben szeretik maguk csinálni saját otthonuk dekorációját.

3d falpanel telepítés

Hang és hőszigetelő

Kevesen tudják, hogy a 3D falpanelek mindegyike kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért is gyakori, hogy falpanellel oldják meg a hőszigeteléstA polisztirol 3D falpanel segítségével egyszerre szigetelhetünk és díszíthetünk. A belső hőszigetelés könnyedén megoldható a segédletünk segítségével. Mindamellett, hogy a dekorációnkat egy újabb szintre emelhetjük, jelentős rezsiköltséget is meg tudunk spórolni.

A polisztirol 3D falpanelek nagy sűrűségű (40kg/m3) EPS lapokból készülnek.

Az expandált polisztirol hab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. Ez az anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes.

Az expandált polisztirolhab hőszigetelő lemezek anyagtulajdonságai az idő múlásával sem fognak változni. A hab nem korhad, nem rothad.

Az expandált polisztirol hőre lágyuló sztirol alapanyagú. Magasabb hőmérsékleten (+80 ºC felett) romlik a terhelhetősége, méretállandósága. Ezért nem javasolt, a tartósan
+70 ºC feletti hőmérsékletnek kitett helyeken való alkalmazása. Alacsony hőmérsékleten természetesen felhasználható.

 

Izgalmas és lehetőségekkel teli megoldás

A 3D falpaneleket alkalmazhatod akár falvédőként is felújítva ezzel a régi faladat. Nem csak a nagy tágas, de kisebb helyiségek számára is nagyon jó lehetőség. Könnyedén fel tudod dobni vele otthonod bármely részét. Telepítés után nem szükséges festeni, csak ha te is szeretnéd. Egy olyan dekorációs falfelületet biztosít, amely mindenképpen magára vonzza a kíváncsi tekinteteket és mindezt egy igazán egyedi koncepción belül tudod megvalósítani.Kell ennél több érv a falpanelek mellett?:)

FORRADALMASÍTSD MEG A BELSŐÉPÍTÉSZETET 3D FALPANELLEL!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .