Gyakran ismételt kérdések

otthoni dekoráció

Kérjük, ezeket mindenképpen olvasd el mielőtt üzenetet küldesz!

Mennyi idő, mire megérkezik a csomagom?

Csomagodat átlagosan 2-5 nap alatt kiszállítjuk. A vászonképek, falpanelek és lakás dekorációk mind megérkeznek hozzád ezen az időintervallumon belül. Bármikor keress minket telefonon vagy emailen, nem hagyunk magadra, felvesszük a kapcsolatot a futárszolgálattal és pontos információkkal látunk el.

Milyen fizetési lehetőségek vannak a webshopban?

Webshopunkban minden megrendelést követően, bankkártyával, utánvéttel és átutalással is lehetőséged van rendezni a termékeink árát.

Minőség?

Webshopunkban komoly minőségi elvárásoknak kell megfelelnie minden terméknek, amely felkerül. Legyen az külső vagy belső dekoráció, mi mindig a legjobb minőséget nyújtjuk a vásárlóinknak.

Mennyire biztonságos a vásárlás nálatok?

Abszolút biztonságos! A bankkártyás fizetés biztonságos (HTTPS) kapcsolaton keresztül zajlik, amely megvédi a személyes adataidat. Így könnyen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni a kiválasztott termékeidért.

Pontosan hogyan működik a rendelés menete?

Kiválasztod a számodra leginkább tetsző terméket, kosárba helyezed, kiválasztod a fizetési és a szállítási módot. Ezt követően mindössze annyi teendőd van, hogy leadod a megrendelést, és mi azonnal tájékoztatunk a részletekről emailen keresztül.

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen igen! Amennyiben bankkártyával vásárolsz, rögtön a megrendelés kifizetését követően küldjük neked a számlát. Átutalás esetén az összeg beérkezését követően kapod meg.

Küldj nekünk üzenetet!