Gyakran ismételt kérdések – GYIK

GYIK oldalunkon megtalálod azokat az általános kérdéseket, amelyek felmerülhetnek a megrendelés során.

Mennyi idő, mire megérkezik a csomagom?

Csomagodat átlagosan 2-5 nap alatt kiszállítjuk. A vászonképek, falpanelek és lakás dekorációk mind megérkeznek hozzád ezen az időintervallumon belül. Bizonyos termékek esetén eltérő lehet a szállítás időtartama, de ezt a termék oldalon mindenképpen fel fogjuk tüntetni, hogy ne érjen meglepetés:) Bármikor keress minket telefonon vagy emailen, nem hagyunk magadra, felvesszük a kapcsolatot a futárszolgálattal és pontos információkkal látunk el.

Minőség?

Webshopunkban komoly minőségi elvárásoknak kell megfelelnie minden terméknek, amely felkerül. Legyen az külső vagy belső dekoráció, mi mindig a legjobb minőséget nyújtjuk a vásárlóinknak.

Milyen fizetési lehetőségek vannak a webshopban?

Webshopunkban minden megrendelést követően, bankkártyával és átutalással is lehetőséged van rendezni a termékeink árát.

Mennyire biztonságos a vásárlás nálatok?

Abszolút biztonságos! A bankkártyás fizetés biztonságos (HTTPS) kapcsolaton keresztül zajlik, amely megvédi a személyes adataidat. Így könnyen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni a kiválasztott termékeidért.

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen igen! A mennyiben bankkártyával vásárolsz, rögtön a megrendelés kifizetését követően küldjük neked a számlát. Átutalás esetén a pénz beérkezését követően kapod meg a számlát.

Pontosan hogyan működik a rendelés menete?

Kiválasztod a számodra leginkább tetsző terméket, kosárba helyezed, kiválasztod a fizetési és a szállítási módot. Ezt követően mindössze annyi teendőd van, hogy leadod a megrendelést, és mi azonnal tájékoztatunk a részletekről emailen keresztül.

Nem találod, amit keresel?

GYIK oldalunkon nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod? Vedd fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésedre válaszolunk!