Fürdőszoba dekoráció alternatívák második rész

Sokunk számára a fürdőszoba a lakás egyik legtöbbet használt helyisége, elég csak a reggeli, munkába indulás előtti készülődésre és az esti lefekvést megelőző tisztálkodásra gondolni. Épp ezért az itt lévő berendezések folyamatos használatnak vannak kitéve, ami azt is jelenti, hogy pár évenként szükség van egy kis felújításra. Mostani írásunkban ezért 5 tippet adunk, hogy hogyan dobhatod fel a fürdőszoba dekoráció jellegét és őrizheted meg hosszú időn keresztül annak szép állapotát.

Kezdj selejtezéssel!

Mivel sokat használjuk, nem meglepő, hogy igen sok, gyakran felesleges cuccot tárolunk itt, a pont akciós,  25. tusfürdőtől kezdve a nagynénitől kapott ápolószerig. Persze, a design bútor polcain elfér, ahogy akár egyedi, lakberendezési ötletként is felfoghatjuk a dolgot, de azért lássuk be, a legjobb, ha mihamarabb rend lesz. Épp ezért érdemes kipakolnod mindent a bútor polcairól és a többi berendezésről, majd egyenként kiválogatni a hasznos és haszontalan darabokat.

Jöhet az új design bútor

Biztos, hogy megéri ugyanazt a design bútort használni, amit eddig? Sokszor jobb ötlet új, praktikusabb darabot vásárolni, ahol jobban elférnek a fürdőszobai kellékek. dekoráció, fürdőszoba dekoráció, fürdőszoba bútor, falpanel, vászonkép, otthon dekor Napjainkban ugyanis rengeteg, keskeny, magas vagy épp a sarokba tökéletesen beilleszthető fürdőszobai bútor létezik, amelyek hatékonyan kiválthatják a korábbi, elavultabb darabokat. Ugyanez igaz a fürdőszoba többi elemére is, így stílusosabb mosdókagylót és praktikusabb, tárolóval ellátott tükrös szekrényt is vásárolhatsz, igen kedvező árakon.

Érdemes megfontolni egy kis renoválást

Rendben, akkor már kipakoltál és kiválasztottad az új bútorokat. Esetleg még mielőtt elkezdődne a visszapakolás, érdemes lehet egy kicsit más módon is feldobni a fürdőszoba dekoráció jellegét. Költséghatékony megoldás egy gyors festés, de mi azt javasoljuk, hogy más irányba is gondolkodj! Az egyik ilyen, hogy helyezz különféle dekorációkat a fürdőszobába (lehet akár egy fali minta is!), de például megfontolhatod egyedi falpanel vásárlását is. Ezek vízállóak, így nem gond a pára és a nedvesség, cserébe viszont rendkívül látványosak és alaposan feldobják a fürdőszoba hangulatát.

Ne csak pakolj, rendezd is be!

Azután, hogy újszerűvé varázsoltad a fürdőszobád, jöhet a visszapakolás. Ilyenkor fontos, hogy kialakíts egy koncepciót, ami mentén haladsz. Ötletes lehet, ha különféle dobozokba pakolod a fontos, de nem mindennap használt dolgaid, így nemcsak könnyen megtalálod azokat, de egyúttal rendezetté is varázsolod a fürdőszobád.

Ne felejts el folyamatosan takarítani

Ez ugyan nem kifejezetten a fürdőszobád berendezéséhez kapcsolódik, de mindenképpen fontos! dekoráció, fürdőszoba dekoráció, fürdőszoba bútor, falpanel, vászonkép, otthon dekor A folyamatos, heti szintű takarítással ugyanis nemcsak távol tarthatod a nem kívánt baktériumokat, de megőrizheted a fürdőszoba újszerű állapotát, így a design bútorok és a különféle dekorációk is hosszú időn keresztül újszerűként ragyoghatnak! Tedd falpanellel különlegessé a fürdőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .