Kristálycsillár, mint időtlen klasszikus

A ma divatosnak számító világítótestek és design lámpák néhány éven belül kimennek a divatból és teljes mértékben elvesztik a létjogosultságukat a legmenőbb lakásokból és házakból.

A kristálycsillárok ezzel szemben időtállóak és már évszázadok óta a pompa és elegancia szimbólumaként tekintünk rájuk. Legyen az az előszoba, a nappali vagy akár az étkező egy egyedi igények szerint gyártott kristálycsillár bármely szoba tekintélyét új szinte képes emelni.

Néhány pompás csilláros kép hazánkból

Csodás villa Budapesten

A letisztult kialakítású és meseszép színekkel rendelkező Budapesten fekvő villát, a Cryst Lighting csillárjai borítják fényárba. A villa Smart Home rendszerrel is fel van szerelve, így könnyedén lehet a csillárok fényerejét szabályozni ezen keresztül.

Vigadó Miskolcon

A Miskolci Vigadó felújítása Molnár Katalin belsőépítészeti tervei alapján valósult meg.

A Vigadó Nagytermében, 8 db kristályokkal díszített lámpatest és egy több mint 5 méter hosszú egyedi dizájnú kristálycsillár világítja meg a meseszépen felújított helyiséget.

Családi ház a külvárosban

Budapest külvárosában felépült családi ház teljes felújítását során Candela kristálycsillárok lettek felszerelve.

Az étkező helyiségben a legjobb minőségű, eredeti ólom kristállyal díszített csillárok kerültek, míg a lépcsőházba egy szemkápráztató, egyedi igények szerint megtervezett kristálycsillár került.

Amennyiben további cikkeket szeretne olvasni lakberendezés, világítás témában; keresse fel a Cryst Lighting honlapját!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .