A polisztirol 3D falpanel segítségével egyszerre szigetelhetünk és díszíthetünk.

De lássuk csak, hogy miért: A polisztirol 3D falpanelek nagy sűrűségű (40kg/m3) EPS lapokból készülnek.

            “Az expandált polisztirol hab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. Ez az anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes.”

                                  hőszigetelés 3d falpanellel, falpanel, dekoráció, lakberendezés, otthon dekor           

“Az expandált polisztirolhab legfontosabb jellemzője a hővezetési tényező. Az igen jó hőszigetelő képesség a zárt cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A bezárt levegő nem távozik a cellákból, s így az anyag hőszigetelő képessége az idő múlásával sem csökken.”

                                  hőszigetelés 3d falpanellel, falpanel, dekoráció, lakberendezés, otthon dekor                hőszigetelés 3d falpanellel, falpanel, dekoráció, lakberendezés, otthon dekor  

Az expandált polisztirolhab hőszigetelő lemezek anyagtulajdonságai az idő múlásával sem fognak változni. A hab nem korhad, nem rothad.

Az expandált polisztirol hőre lágyuló sztirol alapanyagú. Magasabb hőmérsékleten (+80 ºC felett) romlik a terhelhetősége, méretállandósága. Ezért nem javasolt, a tartósan +70 ºC feletti hőmérsékletnek kitett helyeken való alkalmazása. Alacsony hőmérsékleten természetesen felhasználható.”

Az EPS kémiailag semleges hatású, így a környezetbe jutva azt nem szennyezi, semmilyen élőkörnyezetre-, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaznak. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak. Éppígy nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak.”

falpanelek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .